З'явилося відео затримання харківського чиновника Андрія Винниченко

Директора Департаменту капітального будівництва ХОДА спіймали на хабарі

Один з Telegram-каналів, присвячених місту виклав у себе відео з моменту затримання директора Департаменту капітального будівництва Андрія Винниченко.

Автором ролика є адвокат Винниченко. На записі показано як слідчі викладають на стілець пачки купюр номіналом 1000 гривень, всього - 1,1 мільйона гривень. Ще одна стопка грошей лежить на сусідньому стільці. Після цього правоохоронці переходять з тамбура в кабінет чиновника. З короткого діалогу чутно, що зйомку веде представник Винниченко.


Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, НАБУ на хабарі затримали директора Департаменту капітального будівництва ХОДА Андрія Винниченко . Губернатор Харківської області Олексій Кучер призначив Винниченко на посаду ще 10 днів тому. У ХОДА цю інформацію ретельно приховували. До роботи в обладміністрації Винниченко працював в Харківобленерго, де також вчора ввечері пройшли обшуки.

Нагадаємо, увечері 3 серпня Спеціалізована антикорупційна прокуратура і Національне антикорупційне бюро України зловили Винниченко за отриманням хабаря в розмірі 1,32 мільйона гривень.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися