У великому райцентрі Харківської області на кілька днів вимкнуть газ

Подача газу пригальмується з початку наступного тижня

У Вовчанську Харківської області пройдуть регламентні роботи на газопроводах. Про це повідомляє пресслужба АТ "Харківгаз".

"У зв'язку з проведенням робіт з обслуговування внутрішньобудинкових газопроводів та приладів споживачів природного газу в місті Вовчанськ Харківської області буде частково припинено газопостачання". - йдеться в повідомленні пресслужби.

Доставлення газу припинять з 10 по 13 серпня за наступними адресами в Вовчанську:

вул. Господарська (д. № 1, 1-а, 3, 5, 7, 7-а, 9, 11, 13, 15, 17); вул. Станична.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в АТ "Харківгаз" запустили нову послугу - дистанційний контроль лічильників. З початку липня в метрологічного центру на базі АТ "Харківгаз" вже перевірили перші п'ять тисяч і лічильників газу споживачів. В "Харківгазі" додали, що центр заснований з нуля за принципом Industry 4.0. Це означає, що всі пристрої, процеси, дані об'єднуються за допомогою інтернету та інноваційних технологій віртуальної реальності, програмування і так далі. Відповідно, ключові процеси перебувають на контролі дистанційно і їм не потрібно втручання людей. Це дає можливість автоматизувати управління підприємством і скоротити час перевірки.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися