У Харкові затримали двох братів за вимагання з підприємця 15 тисяч доларів

Зловмисники погрожували фізичною розправою підприємцю і його сім'ї, а також знищенням його будинку

Харківські поліцейські затримали двох братів за вимагання з підприємця 15 тисяч доларів "боргу". Про це повідомили в прес-службі обласного "главку".

Відзначається, що до поліції звернувся підприємець із заявою про те, що у нього вимагають "борг". Зловмисники погрожували потерпілому, що в разі несплати спалять його будинок і торговий павільйон.

Поліцейські встановили, що до злочину причетні двоє братів, жителі Харківської області. Погрожуючи, зловмисники вимагали 15 тисяч доларів. Щоб довести серйозність своїх погроз, підпалили вхідні двері торгового павільйону підприємця. На вимогу братів потерпілий повинен був зробити схованку в лісосмузі і залишити там гроші.

У середу, 5 серпня, на території Куп'янського району оперативники затримали одного зі зловмисників після отримання грошей. З місця вилучили пакет з грошима.

Вирішується питання про затримання другого фігуранта і повідомленні йому про підозру. За вимагання передбачена відповідальність у вигляді позбавлення волі на термін від 7 до 12 років з конфіскацією майна.

Читайте також: У Харківській області чоловік намагався підкупити прикордонників, щоб не сидіти на самоізоляції.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися