В Харкові на Основі маршрутка потрапила у ДТП

У Харкові маршрутка зіткнулася з легковиком

Сьогодні, 11 лютого, близько 7 години ранку у Харкові сталася дорожньо-транспортна пригода за участі маршрутки та легковика. Про це "Коментарі. Харків" дізналися у перс-службі патрульної поліції Харківської області.

Аварія сталася на перехресті Достоєвського та Валдайської. За даними патрульних, водій автобусу I-Van порушивши правила дорожнього руху, а саме правила проїзду перехресть (п.п. 16.6 ПДР України), та здійснив зіткнення з автомобілем Chevrolet Aveo.

На щастя, у ДТП ніхто не постраждав. На водія автобусу патрульні склали адміністративний протокол за ст. 124 КУпАП. Подальшу його долю вирішуватиме суд.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що у Харкові на проспекті Гагаріна ВАЗ 2103 в’їхав в стовп. 25-річний водій не впорався з керуванням та наїхав на перешкоду. Від отриманих травм чоловік помер на місці аварії.

Також "Коментарі. Харків" повідомляли, що поблизу Центрального ринку у Харкові Hyundai збив пішохода. Аварія сталася неподалік перехрестя Клочківської та Бурсацького узвозу.  Чоловіка забрала машина швидкої.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися