На Харківщині викрили незаконне виробництво контрафактних дезінфікуючих засобів

Аетисептики продавали через Інтернет та мережу аптек

Правоохоронці Харківщини виявили незаконне виробництво контрафактних дезінфікуючих засобів. За інформацією поліції, протягом поточного року фірма отримала більше 4 мільйонів гривень незаконного прибутку від реалізації вказаної продукції. 

Відзначається, що до організації незаконного виробництва антисептиків причетні посадові особи державного підприємства "Дублянський спиртовий завод". Крім того, підприємство останні роки перебуває в стадії банкрутства та офіційно не здійснює виробничої діяльності та не має ліцензії на виробництво і продаж спирту етилового та біоетанолу. Однак, посадовці продавали спиртовмісні товари компанії, керівником якої є 43- річна жінка. Керівниця пролавала контрафактні дезінфікуючізасоби через Інтернет та мережу аптек у Харкові.

За попередньою інформацією на науково-виробничому підприємстві зберігається близько 2 тонн спирту та понад 200 літрів готової продукції. На даний час проводяться санкціоновані обшуки товариства з обмеженою відповідальністю. 

Нагадаємо, у Харкові випускали фальшиві антисептики, одним з яких є "Гель д/рук дезинф 1л DEZI". Так, на ярлику ціни значиться, що засіб - дезінфікуючий. Однак, як зазначили в Антимонопольному комітеті, воно таким не є.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися