Дитина стала свідком сварки між батьками: подружжя постане перед судом

Батьки зробили домашнє насильство психологічного характеру відносно дитини

Батьків з Харківської області викличуть до суду за сварку при дитині. Про це розповіли в прес-службі обласного "главку".

За даними правоохоронців 12 серпня до поліцейських офіцерів Малоданилівської ОТГ (Дергачівський район) звернулася жінка і повідомила, що її чоловік, з яким вони розійшлися, прийшов у гості до їх спільної дитини і почав сварку.

Поліцейські встановили, що батьки посварилися в присутності 6-річної дитини і таким чином вчинили домашнє насильство психологічного характеру відносно дитини.

Поліцейські офіцери громади склали на чоловіка і жінку протоколи про адміністративне правопорушення за ст. 173-2 (вчинення домашнього насильства) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Адміністративні матеріали розгляне місцевий суд і прийме рішення. Санкція статті передбачає накладення штрафу від 170 до 340 гривень або громадські роботи на строк від тридцяти до сорока годин, або адміністративний арешт на строк до семи діб.

Читайте також: 13 серпня в Московському районному суді Харкова слухали справу харків'янки, яку підозрюють в організації замовного вбивства колишнього зятя, директора комунального підприємства "Горелектротранссервіс".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися