У селі під Харковом чоловік впав у 18-метровий колодязь (фото)

Потерпілий відбувся ударами

Сьогодні вранці, 14 серпня, о 8:44 ранку в чергову частину ГУ ДСНС України в Харківській області повідомили, що в селі Коротич, на вулиці Пушкіна чоловік впав у колодязь, глибиною 18 метрів. Про це розповіли на сайті відомства.

На допомогу направили відділення рятувальників 48-ї пожежно-рятувальної частини з Люботина.

"За допомогою рятувальної мотузки чоловіка врятували. Постраждалим виявився місцевий житель, 1962 р.н., Був госпіталізований в 4-ї лікарні невідкладної швидкої медичної допомоги з діагнозом забій лівого стегна ", - розповіли в ДСНС.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, піротехнічні групи аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України в Харківській області та Навчального центру оперативно-рятувальної служби цивільного захисту 13 серпня обстежили території в Чугуївському і Зміївському районах на наявність боєприпасів часів Другої світової війни. У ДСНС додали, що всього сапери знищили 44 вибухонебезпечних предмети, серед яких 22 мінометні міни та 22 артилерійських снаряди різного калібру. Всі боєприпаси знешкодили на спеціальних вибухових майданчиках за межами населених пунктів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися