Стало відомо, скільки коштуватиме реконструкція харківського парку біля ДК "Металіст"

Вартість робіт по ремонту становить 3,4 мільйона, але це вже другий тендер

Департамент комунального господарства Харківської міськради оприлюднив тендер на капітальний ремонт парку по вул. Плеханівській, 77, біля ДК "Металіст". Про це повідомляється на сайті "Прозорро", пише СтройОбзор.

Вартість робіт оцінюється в 3,4 млн. Грн. Підрядник повинен буде вивести сміття, відремонтувати доріжки, встановити майданчики для спортсменів, дітей та собак, провести електромонтажні роботи, озеленення та інше.

Це вже другий тендер. Перший тендер по капремонту цього парку оголошували ще на початку березня. Вартість послуг тоді становила 44,7 млн. Грн. Аукціон так і не пройшов. Наступний тендер опублікували 19 березня, сума була та ж.

Закінчити капітальний ремонт парку планують в кінці 2021 року.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, фізкультурно-спортивне товариство "Динамо" не передаватиме однойменний стадіон у Харкові міській раді. Таке рішення прийняло керівництво ФСТ на засіданні свого президію.
Раніше, в кінці червня, харківська мерія разом з Геннадієм Кернесом клопотала перед "Динамо" про передачу в комунальну власність всієї спортивної площадки. Арена знаходиться в центрі та займає кілька гектарів території.
"Члени президії одноголосно проголосували за відмову у задоволенні цього звернення", - пише пресслужба ФСТ "Динамо".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися