Обкрадали банкомати в Харкові: зловмисників відправили до в'язниці

Зловмисники обирали банкомати, які розташовувалися на вулицях, а не в приміщеннях

Жовтневий районний суд Харкова виніс вирок чоловікам, які обкрадали банкомати за допомогою пристосування зі скотчем. Про це йдеться в повідомленні Єдиного реєстру судових рішень.

Встановлено, що навесні і влітку 2015 року за допомогою обрізка металевої рейки і двостороннього скотчу двоє чоловіків виготовили саморобний пристрій, призначений для приміщення у шатер (пристрій для видачі коштів банкомату). Цей пристрій не давав можливості грошам потрапити назовні в отвір для видачі готівки, тому що гроші прилипали до скотчу.

Зловмисники обирали банкомати, які розташовувалися на вулицях, а не в приміщеннях. Зокрема, на вул. Полтавський Шлях, пл. Конституції, пр. Науки, вул. Академіка Павлова, вул. Тобольська, вул. 23 серпня, вул. Наріманова, вул. Тріклера, пр. Московський, Бурсацький узвіз, вул. Сумська. 

Клієнт не отримував гроші, які прилипали до пристрою, і відходив від банкомату, вважаючи, що той перебуває в неробочому стані. Після цього чоловіки підходили до банкомату і діставали з нього саморобний пристрій з грошима. Так вони робили більше 10 разів, забираючи різні суми.

У результаті обох зловмисників засудили до 4,5 років тюремного ув'язнення.

Читайте також: У Харкові іноземець заліз в чужий автомобіль і викрав барсетку.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися