У Харківській області машина збила дівчину з коляскою

Молоду маму і дитину після аварії госпіталізували

У Пісочині машина на переході збила жінку з коляскою, в якій знаходилася дитина. Про це повідомляє відділ комунікації ГУ НП в Харківській області.

"За кермом автомобіля ВАЗ знаходився 59-річний водій. 24-річну потерпілу і її дитини госпіталізували", - розповіли в поліції.

Інформацію зареєстрували в Люботинському відділенні поліції. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Обставини події встановлюються.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Харкові біля ринку "Барабашово" ввечері 14 серпня сталося масове ДТП. За словами свідків інциденту, водій на Volkswagen Golf не впорався з керуванням і в'їхав в колону машин, які стояли на світлофорі. Очевидці впевнені, що водій був п'яний.
Нагадаємо, раніше, в Харкові сталася аварія за участю п'яного водія. За даними правоохоронців, аварія сталася 9 серпня близько 4:00 на проспекті Гагаріна. Поліціянти встановили, що водій Chevrolet рухався в напрямку центру міста, а BMW слідував за ним і в'їхав в його задню частину. В результаті ДТП водії обох авто отримали травми.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися