Компанія нового архітектора Харківської області фігурує в справі про підробку документів (фото)

Фірма "Атріум" виготовляла підроблену технічну документацію на нерухомість

Фірма, 40% якої володіє новий архітектор Харківської області Антон Коротовських, фігурує в кримінальній справі про підробку документів на нерухомість. Про це повідомляє сайт Newsroom

За інформацією ресурсу, в справі йдеться про те, що протягом 2017-2018 років зловмисники нелегально оформляли право власності на кілька десятків будівель і приміщень.

Слідчі вважають, що підроблену технічну документацію виготовляла компанія "Атріум". У червні минулого року правоохоронцям дали доступ до технічних паспортів, інвентаризаційних справ і довідок проєктантів. Справа не закрита. Їм займається Київський районний суд Харкова.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, у Харківській області з'явився новий архітектор, якого не могли призначити більше пів року. В результаті пошуків губернатор Олексій Кучер вибрав молодого Антона Коротовських. Посада містобудівник отримав вчора, 17 серпня. Але контракт з ним підписаний тільки до кінця карантину. У 2018 році Коротовських подавав декларацію. В якій говориться, що він був депутатом Пісочинської сільради та був власником 40% архітектурно-проектного бюро "Атріум".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися