У Харківській області пасажир таксі погрожував пістолетом і вимагав заправити машину (фото)

Озброєний чоловік раніше мав проблеми з законом

В Ізюмі Харківської області зловмисник погрожував оператору автозаправної станції пістолетом і вимагав заправити автомобіль таксі, в якому знаходився як пасажир. Про це повідомляє відділ комунікації ГУ НП в Харківській області.

Поліцаї розповіли, що про подію їм повідомили 19 серпня в 00:50. На місце події одразу виїхала група реагування патрульної поліції Ізюмського ОП і поліція охорони. На заправці правоохоронці знайшли та затримали 25-річного місцевого. Він поводився неадекватно, намагався сховатися. У зловмисника вилучили травматичний пістолет, патрони й складаний ніж. Все відправлено на експертизу. Водій таксі відразу втік з місця події через те, що був дуже наляканий і здивований поведінкою свого клієнта.

Поліціянти встановили, що правопорушник є рецидивістом. Раніше чоловіка залучали за вимагання, незаконне поводження зі зброєю та викрадення людини.

"За фактом події слідчі Ізюмської поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Чоловік затриманий в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Йому загрожує до 10 років тюремного ув'язнення з конфіскацією майна ", - йдеться в повідомленні поліції.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, харківські оперативники затримали небезпечного злочинця. Відзначається, що правоохоронці встановили місцеперебування 21-річного чоловіка, який був засуджений за нанесення тяжких тілесних ушкоджень потерпілому. За даними поліції, 22 травня 2014 року зловмисник разом з двома іншими особами завдав численних тілесних пошкоджень громадянину, в результаті яких останній помер в лікарні.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися