У Харківській області дитина отруїлася розчинником

Дитину у супроводі мами доставили до лікарні

На Харківщині в Дворічанському районі дворічний хлопчик випив хімічний розчинник. Про це повідомили в Харківському центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

За інформацією Центру, подія трапилася ввечері у вівторок, 18 серпня. Відзначається, що хлопчик зробив два ковтки небезпечної речовини. Після огляду дитину в супроводі мами госпіталізували до лікарні.

Як повідомили в прес-службі обласного "главку", дитина отримала медичну допомогу і вже перебуває вдома, стан його здоров'я задовільний. Інформація про подію зареєстрована в Єдиному обліку заяв і повідомлень Дворічанського відділення поліції.

Раніше також повідомлялося, що четверо жителів селища Липці віці 2, 5, 6 і 8 років доставлені в токсикологічне відділення обласної дитячої клінічної лікарні. Поліцейські з'ясували, що діти грали вдома, знайшли банку з щурячою отрутою, яку вирішили з'їсти. Як з'ясувалося пізніше, діти не встигли вжити всередину речовину. Дітей з отрутою в руках побачили дорослі і відразу звернулися до медиків. Триває перевірка, на підставі якої буде вирішено питання про притягнення батьків до відповідальності за неналежне виконання обов'язків.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися