У Харківській області горів три приміщення з гумовими виробами (відео, фото)

Вогонь охопив площу в тисячу квадратних метрів

У селі Безруки Дергачівського району Харківської області по вулиці Шевченка, 20а горів склад гумових виробів. Про це розповіли в ГУ ДСНС в Харківській області.

Рятувальники додали, що повідомлення про пожежу надійшло до них 19 серпня о 18:28. Вогонь покрив більшу площу практично відразу.

На місце події прибуло відразу 8 відділень пожежно-рятувальної служби на автоцистернах з Дергачівського району області та обласного центру. Вогонь вже охопив площу в 1 тис. кв.м. Горіло складське приміщення з готовою продукцією з гуми, дах цеху лиття та частина швейного цеху.

"На гасіння вогню рятувальники подали 10 пожежних стволів і о 19:56 локалізували його. Лише о 06:55 на наступний день, доклавши багато зусиль, пожежникам вдалося остаточно ліквідувати цю пожежу ", - розповіли в ДСНС.

Постраждалих немає. Причина загоряння встановлюється.


Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Харківській області рятувальники локалізували пожежу в магазині. За даними рятувальників, інформація про те, що в смт Сахновщина в одноповерховій будівлі магазина сталося загоряння покрівлі надійшла сьогодні, 19 серпня, близько 12:30. Так, о 13:25 пожежу було локалізовано на площі 900 кв. м. Жертв і постраждалих немає.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися