Смертельна ДТП: у Харкові "легковик" збив жінку-пішохода

Постраждала перетинала проїзну частину у невстановленому місці

У Харкові сталася смертельна ДТП, в результаті якої загинула 61-річна громадянка. Про це повідомили в прес-службі обласного "главку".

За даними поліції, аварія сталася 22 серпня близько 20:40 на проспекті Ландау. Відзначається, що 56-річний водій автомобіля Infiniti рухався від проспекту Ювілейного до вулиці Салтівське Шосе. Він допустив наїзд на жінку, яка перетинала проїзну частину в невстановленому місці. Потерпіла загинула від отриманих травм.

Інформація зареєстрована в Єдиному обліку заяв і повідомлень Московського відділу поліції. У даний час вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Водієві загрожує від трьох до восьми років ув'язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. На даний момент встановлюються усі обставини аварії.

Читайте також: У Харкові відразу сім машин потрапили в ДТП.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися