Пожежею в житловому будинку на Багалія у Харкові зацікавилися правоохоронці

Внаслідок нічної пожежі у житловому будинку в центрі Харкова загинув 43-річний чоловік

У Харкові поліція встановлює обставини пожежі в житловому будинку на Багалія, 1, внаслідок якої загинув чоловік. Про це "Коментарі. Харків" дізналися у Відділі комунікації поліції Харківської області.

Правоохоронці розповіли, що на місце події виїжджала слідчо-оперативна група. Інформацію про подію внесли до Єдиного обліку. Наразі правоохоронці вирішують питання щодо кваліфікації факту за Кримінальним кодексом України.

Йдеться про пожежу, яка сталася вночі 12 лютого. Виклик до рятувальників надійшов  о 02:07.

Як розповіли у прес-службі ГУ ДСНС України у Харківській області, в  квартирі на 3 поверсі чотирьохповерхового будинку горіли вхідні дерев`яні двері, коридор та перекриття між 3 і 4 поверхами. 

У палаючій квартирі ДСНСники знайшли двох людей - 43-річних жінку та чоловіка. Вони надихалися чадним газом. Жінка ще подавала ознаки життя. Її винесли на свіже повітря. Бригада швидкої госпіталізувала її до лікарні. Чоловіка врятувати не вдалося.

З квартири на 4 поверсі евакуювали 44-річну жінку. Ще двох сусідів евакуювали за допомогою автодрабини. Жінка та чоловік рятувалися від пожежі на балконі останнього поверху. Крім того рятувальники вивели з будинку ще 7-х мешканців.

Площа пожежі склала близько 20 квадратних метрів. Ліквідували вогонь о 06:49. Наразі у ДСНС встановлюють причину виникнення пожежі. 

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що через пожежу у будинку на Сумській в  Харкові постраждала вагітна жінка.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися