У Харкові на Холодній Горі обмежили рух транспорту на три тижні

Електротранспорт буде їздити по маршруту на відведеній для цього смузі

У Харкові з 25 серпня обмежують рух транспорту по вулиці Дудинської, яка знаходиться в районі Холодної Гори. Про це повідомляє міська диспетчерська служба у себе на сайті.

За інформацією відомства рух буде обмежено з 9:00 до 17:00 щодня до 15 вересня. Пропуск транспортних засобів організують по вільній від виконання робіт смузі. Такі обмеження пов'язані з дорожніми роботами.

Крім того, тролейбуси в районі проведення робіт по вул. Дудинської на ділянці від вул. Полтавський Шлях до Григорівського шосе будуть пропускати.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Харкові рух на частині Комунального моста, де його заборонили, відкриють. Як повідомив директор Департаменту будівництва і дорожнього господарства Володимир Чумаков, друга, вже заасфальтована частина Комунального моста буде відкрита для руху транспорту о 17:00 20 серпня. Так, до початку наступного тижня рух буде здійснюватися двома сторонами моста. Після цього ту частину дороги, де транспорт їздить зараз, тимчасово закриють, щоб покласти верхній шар асфальту.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися