У Харкові дівчина опинилася у важкому стані після катання на велосипеді

Мешканка Лозової невдало впала з двоколісного транспорту і вдарилася головою

У Лозовій Харківської області 17-річна дівчина їхала на велосипеді, впала і вдарилася головою. Її госпіталізували в терміновому порядку, розповіли у відділі комунікації ГУ НП в Харківській області.

Повідомлення про інцидент надійшло в поліцію о 22:34 24 серпня. Зараз неповнолітня велосипедистка знаходиться в реанімації у важкому стані.

Всіх свідків і знайомих потерпілої поліцаї опитали. Причиною падіння вони називають обрив ланцюга двоколісного транспорту.

"Зазначена подія зареєстровано в журналі єдиного обліку заяв та повідомлень. В даний час проводиться перевірка ", - розповіли в поліції.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, на Харківщині сталася аварія за участю чотирьох легкових автомобілів. ДТП сталася 24 серпня о 6:47 в селищі Пісочин. Поліцаї встановили, що на Полтавському шосе сталося зіткнення авто Skoda, Nissan, Mercedes-Benz і Daewoo Lanos. За попередньою інформацією, водій Nissan не зупинився на червоний сигнал світлофора і на швидкості в'їхав в Daewoo Lanos, який своєю чергою зіткнувся зі стоячими попереду транспортними засобами.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися