У Харківській області пенсіонер пограбував продуктовий магазин

Не маючи грошей, правопорушник вимагав у продавщиці спиртні напої

У Харківській області поліцейські затримали літнього чоловіка, який підозрюється в пограбуванні. Про це повідомили в прес-службі обласного "главку".

За інформацією правоохоронців, пограбування магазину сталося в селі Ясна Поляна Красноградського району 24 серпня близько 9.00.

Поліцейські встановили, що напередодні 68-річний житель Кегичівського району разом з товаришем розпивав алкогольні напої. Після закінчення спиртного чоловіки вирішили придбати алкоголь у сусідньому районі і поїхали в магазин в село Ясна Поляна. Не маючи грошей, правопорушник вимагав у продавщиці спиртні напої. У відповідь на відмову він завдав жінці декілька ударів по обличчю.

Постраждалій вдалося вибігти з магазину і викликати поліцію. У цей час зловмисник, заволодівши алкогольними напоями та продуктами харчування, намагався втекти з місця події разом з товаришем на автомобілі ВАЗ-2106.

Речові докази вилучено та направлено на експертизу. Правоохоронці затримали правопорушника поблизу місця злочину. Чоловікові загрожує до 8 років в'язниці. Вирішується питання про обрання правопорушникові запобіжного заходу.

Читайте також: На Харківщині пенсінер ледь не зарізав свого сина.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися