У Харківській області поліція за дві години розшукала малолітню дівчинку (фото)

Дитина вийшла з дому без мобільного телефону і пропала

У Первомайському Харківської області малолітня дівчинка пішла з дому гуляти та не повернулася в призначений час. Про це розповіли у відділі комунікації ГУ НП в Харківській області.

У поліції додали, що повідомлення про зникнення надійшло від 29-річної матері 26 серпня о 15:30. Вона зазначила, що е 9-річна дочка близько 14:20 вийшла на вулицю і протягом години жодного разу не зайшла назад додому. А такого раніше не траплялося. Дитина йшла гуляти без мобільного телефону.

На пошуки дівчинки відправили особовий склад поліції.

"Під час розшукових заходів співробітники кримінальної поліції Первомайського відділу поліції на чолі з т.в.о начальника підрозділу Романом Гончаровим, спільно зі співробітниками Управління карного розшуку ГУНП в Харківській області приблизно через 2 години встановили місцезнаходження дитини. Вона гуляла неподалік Первомайського центрального ринку. Малолітня передана матері", - розповіли в поліції.

picture
Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, У Південному Харківської області бригада екстреної медичної допомоги (ЕМД) врятувала дитину, у якого зупинилося серце. Виклик з повідомленням про те, що дитина без свідомості, вступив в невідкладну допомогу о 9:50 ранку, сьогодні, 21 серпня. На місці лікарі поставили попередній діагноз - миттєва смерть, і приступили до серцево-легеневої реанімації.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися