У Харкові з двох спальних районів неможливо виїхати на автобусах (фото)

У маршрутках дозволили возити тільки по 10 осіб в салоні. Водії не хочуть працювати в збиток

У Харкові з ранку, 27 серпня, жителі двох районів - ХТЗ і Рогані - не могли потрапити на роботу. Про це розповіли в Telegram-каналі "Типовий ХТЗ".

Причиною протесту водіїв стали рейди поліції щодо дотримання карантинних обмежень в транспорті. Маршрутники не хочуть возити по 10 осіб в салоні через те, що це приносить збитки перевезень. Інші водії не беруть в салон більше людина, ніж в салоні є місць для сидіння, а це створює скупчення людей на зупинках.

За словами жителів цих районів, автобуси маршруту №200 (метро "Індустріальна" - ХНАУ імені Докучаєва) не їздить сьогодні зовсім. Маршрут №262 (759-й мікрорайон - вулиця 12 Квітня) бере обмежена кількість пасажирів. В №263 (602-й мікрорайон - інститут протезування) люди забиваються до відмови та деякі їздять без масок.

В мережі люди скаржаться і публікують фотографії транспорту і скріни листувань з описом обстанівки.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, 25 серпня, в Харківській області патрульні склали три адмінпротоколи на водіїв маршруток. Наприклад, сьогодні патрульні перевірили маршрутку №121, яка курсує від станції метро "Академіка Барабашова" до вулиці Олександра Зубарєва. На водія копи склали протокол через перевищення кількості пасажирів.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися