У Харкові ДТП з багатьма постраждалими: загинула одна людина, ще троє травмовані (фото)

Смертельна аварія сталася на Київській трасі

У Харківській області на трасі "Київ-Харків-Довжанський" біля повороту на село Родичі зіткнулися дві машини. Про це розповіли у відділі комунікації ГУ НП в Харківській області.

Повідомлення про аварію надійшло в поліцію 28 серпня о 22:00.

Поліціянти встановили, що 36-річна жінка-водій автомобіля "АЗЛК 2141" під час буксирування її автомобілем "АЗЛК 21412" не впоралася з керуванням і виїхала на смугу зустрічного руху, де зіткнулася з "ВАЗ-21099".

В результаті удару жінка померла на місці. 27-річний водій автомобіля "ВАЗ 21099" і двоє його пасажирів - 23-річна жінка та дворічний хлопчик госпіталізовані.

Слідчі слідчого управління внесли відомості про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає до 8 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, на Харківщині сталася аварія за участю чотирьох легкових автомобілів. За даними "главку", ДТП сталося сьогодні о 6:47 в селищі Пісочин. Поліцаї встановили, що на Полтавському шосе сталося зіткнення авто Skoda, Nissan, Mercedes-Benz і Daewoo Lanos. За попередньою інформацією, водій Nissan не зупинився на червоний сигнал світлофора і на швидкості в'їхав в Daewoo Lanos, який своєю чергою зіткнувся зі стоячими попереду транспортними засобами.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися