У Харкові суд обрав запобіжний захід першому нападнику на автобус біля Люботина

Який розстріляв автобус під Люботином залишили під вартою

Суд Київського району Харкова посадив в СІЗО на два місяці без права застави першого нападника на автобус під Люботином. Про це стало відомо з прямої трансляції із залу суду сьогодні 29 серпня.

Главу Київської регіональної організації "Національного корпусу" Сергію Тамарін цей вердикт не влаштував. Він заявив, що "суддя не чує вулицю і діє проти закону".

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, під Харковом на Люботинської трасі група невідомих обстріляла автобус, в якому їхали представники ГО "За життя". У поліції розповіли, що їм подію повідомили о 19:10. На місце терміново виїхали керівництво обласного управління поліції і слідчо-оперативна група Люботинського ОП. Відомо, що під Люботином Харківського району Харківської області на шосе невідомі на "Міцубісі" загородили рух мікроавтобусу "Мерседес", в якому були представники ГО "За життя". Транспортний засіб зупинився. З автомобіля вийшло кілька людей і з травматичної зброї відкрило вогонь по мікроавтобусу, після чого зловмисники поїхали.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися