На території харківського коксохіму провели обшуки

Держінспектори з охорони навколишнього середовища за допомогою спеціальних приладів зробили заміри з котла та димової труби

Поліція відкрила справу через можливе забруднення повітря коксівним заводом в Харкові. Про це повідомили в прес-службі обласного "главку".

Обшук на території коксохіму проводився 31 серпня на підставі постанови Жовтневого районного суду Харкова. При проведенні слідчих дій також були присутні державні інспектори з охорони навколишнього природного середовища нашого регіону, лікар загальної гігієни ГУ Госпредпотребслужби і представники підприємства.

Держінспектори з охорони навколишнього середовища за допомогою спеціальних приладів зробили заміри з котла та димової труби. Згідно з результатами вимірювання, фахівці складуть і нададуть протокол.

Слідство триває. Санкція статті передбачає до трьох років обмеження волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на той самий строк або без такого.

Нагадаємо, вчора харків'яни вийшли на мітинг проти забруднення навколишнього середовища місцевого підприємства. У знак протесту проти роботи коксохіму жителі нашого міста перекрили вулицю Москалевську.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися