Напад на автобус під Харковом: суд посадив в СІЗО дев'ять підозрюваних

Судове засідання проводилося в районному суді

Вчора, 29 серпня, Харківський суд обрав запобіжний захід дев'яти з 14 підозрюваних у нападі на автобус прихильників ОТЗЖ.

Згідно з постановою судді Київського районного суду, чоловіки 60 діб знаходитимуться під вартою без права внесення застави. Про це повідомили в прес-службі Нацполіції в Харківській області.

Раніше повідомлялося, що 29 серпня у районному суді по вулиці Валентинівській проводилося судове засідання щодо обрання запобіжного заходу затриманим особам, які підозрюються в скоєнні злочинів, передбачених ч. 4 ст. 296 (хуліганство) і ч. 2 ст. 15, п 1, 7, 12 ч. 2 ст. 115 (замах на вбивство двох і більше осіб, з хуліганських спонукань, вчинене за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, 27 серпня на Люботинської трасі група невідомих на "Міцубісі" загородили рух мікроавтобусу "Мерседес", в якому були представники ГО "За життя". Транспортний засіб зупинився . З автомобіля вийшло кілька людей і з травматичної зброї відкрило вогонь по мікроавтобусу, після чого зловмисники поїхали.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися