У Харківській області в черговий раз сильно загорівся ліс (відео)

Свідки пожежі під Чугуєвом опублікували відео стовпа диму, який видно за кілька кілометрів

У Харківській області під Чугуєвом загорівся сильно ліс. Про це розповіли очевидці та опублікували Telegram-канали, присвячені Харкову.


Згідно з даними ГУ ДСНС в Харківській області вогонь охопив ліс між селищами Калугіна-Башкирівка і Кочеток. Загорілася лісова підстилка.

Рятувальники розповіли, що про загоряння їм повідомили о 12:14. На місці вже працюють бригади по гасінню вогню.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, за 31 серпня в Харківській області за добу рятувальники ліквідували 50 пожеж сухостою на площі понад 40 гектарів. За минулу добу підрозділи Служби порятунку 50 разів гасили пожежі, пов'язані з горінням сухої трави, очерету та сміття. Їх загальна площа зараз близько 40 га.
Такі пожежі були в Харкові, а також у Балаклійському, Барвінківському, Близнюківському, Богодухівському, Борівському, Валківському, Вовчанському, Дергачівському, Зачепилівському, Зміївському, Золочівському, Ізюмському, Кегичівському, Краснокутському, Лозівському, Нововодолазькому, Первомайському, Печенізькому, Сахновщинському, Харківському, Чугуївському , Шевченківському районах області. Вогонь від деяких з них пошкодив три господарським споруди, баню і паркан.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися