Пожежа біля військової частини під Харковом: поліція підозрює умисний підпал

Рятувальники продовжують гасити пожежу

Сьогодні, 2 вересня, на Харківщині поблизу села Клугино-Башкирівка на території Новомосковського лісництва сталася пожежа. Про це повідомили в прес-службі ГУ ГСЧС в області.

Відзначається, що в Чугуївському районі горить суха трава і хвойна підстилка на площі близько 10 га. За словами місцевих жителів, вогонь гасять на території, що межує з військовою частиною.

За фактом пожежі в Чугуївському районі слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від 3 до 10 років позбавлення волі, повідомили в поліції.

За повідомленнями вогнеборців, рятувальники продовжують гасити пожежу. Загрози населеним пунктам немає. До гасіння пожежі залучено 7 одиниць пожежно-рятувальної техніки, а також вертоліт МІ-8.

Поліція виставила мобільні пости, особовий склад здійснює патрулювання для забезпечення громадського порядку та регулювання дорожнього руху для безперешкодного проїзду спецтранспорту ДСНС і обмеження руху транспортних засобів громадян до місця події.

Нагадаємо, 2 вересня також сталася пожежа в селищі Вороб'ївка Дворічанського району Харківської області. У результаті згоріли 8 житлових будинків.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися