На Харківському "Барабашово" рано вранці стався вибух (фото)

На території "Барабашово", яка віддана під авторинок, працює поліція

Сьогодні, 3 вересня, рано вранці на найбільшому ринку в Харкові "Барабашово" стався вибух. Про це повідомляє відділ комунікації ГУ НП в Харківській області.

У поліції додали, що інцидент трапився близько 4:40 на території, де розташовані точки авторинку на проспекті Ювілейний.

"В результаті події постраждалих немає... Встановлено, що в результаті вибуху пошкоджено трактор для вивезення сміття", - додали в поліції.

Зараз на місці події працює слідчо-оперативна група Московського відділу поліції Харкова.

Інформація зареєстрована в Єдиному обліку Московського відділу поліції. Вирішується питання про кваліфікацію події за Кримінальним кодексом України. Всі обставини з'ясовуються.

picture

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Харківській області житель Первомайського району помер в результаті отриманих травм. За інформацією правоохоронців, трагедія сталася в суботу, 8 серпня в Первомайському районі. Поліціянти встановили, що 39-річний чоловік на власному подвір'ї розбирав снаряд. Стався вибух, в результаті якого з травматичною ампутацією нижніх кінцівок і лівої руки він був доставлений в лікарню. На жаль, медики не змогли врятувати чоловіка життя.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися