До Харкова терміново прилетів Аваков контролювати ліквідацію пожеж (фото)

Міністр внутрішніх справ попрямував до Дворічанського району з заступником голови Нацполіції для координації дій рятувальників і поліції

Сьогодні вранці, 3 вересня, до Харкова в терміновому порядку прибув міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков. Про це повідомляє пресслужба МВС України.

"З самого ранку міністр внутрішніх справ Арсен Аваков разом із першим заступником голови Нацполіції Євгеном Ковалем та першим заступником голови ДСНС Олегом Мельчуцьким вилетіли в Харківську область для координації сил та засобів, задіяних на ліквідації пожеж. Вони здійснять повітряний моніторинг районів, які найбільше постраждали від пожеж, а також проведуть нараду оперативного штабу", - йдеться в повідомленні міністерства.

Також пресслужба МВС опублікувала фотографії з місця подій.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, в Харківській області в результаті пожежі на території Дворічанського лісництва вогонь знищив 22 будинки. Рятувальники розповіли, що попри те, що люди з довколишніх до пожежі населених пунктів відмовлялися евакуюватися, довелося відселити 33 людини. Також через отруєння димом в лікарню звернувся один чоловік.

"2 вересня в 12 ч. 54 хв. Поблизу с. Вороб'ївка Дворічанського району виникла пожежа в лісовому масиві. Близько 15 год. Через сильний поривчастий вітер (до 15 м / с) змінних напрямків пожежа набула подальшого розповсюдження в напрямку населених пунктів Гороб'ївка і Гряниківка. в результаті пожежі знищено 22 житлових будинки, відселені 33 людини та через отруєння продуктами горіння за медичною допомогою звернулася 1 людина ", - сказано в ранковому зведенні рятувальників.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися