У Харкові на Академіка Павлова смертельна ДТП. Поліція встановлює особу загиблого пішохода (Фото)

Іномарка на смерть збила пішохода-підлітка у Харкові

Сьогодні, 23 січня, на Академіка Павлова у Харкові сталася смертельна ДТП. Про це "Коментарі. Харків" дізналися у Відділі комунікації поліції Харківської області.

Аварія трапилася близько 13:50. За інформацією поліції, автомобіль Infiniti Q50 наїхав на пішохода. Від отриманих травм пішохід помер. За кермом автівки був 35-річний водій.

picture

Наразі слідчі вирішують питання щодо відкриття кримінально провадження за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами (ч. 2 ст. 286 КК України). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років та позбавлення права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Також правоохоронці повідомили, що з’ясовують всі обставини справи та особу пішохода.

picture

Тим часом у соцмережах з’явилися світлини з місця ДТП. На фото видно автомобіль та тіло пішохода. Поруч співробітник поліції та лікар швидкої. На вигляд це – підліток. У коментарях до публікації користувачі соцмереж висловлюють співчуття рідним та близькім дитини і сперечаються, хто винен у тому, що сталося – пішохід, або водій.

picture

Приєднуйтесь до нас в Telegram - Пульс Харкова - і будьте в курсі найцікавіших і важливих новин міста та Харківської області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися