Нападники, які розстріляли автобус під Харковом, можуть вийти на свободу

Захист підозрюваних стверджує, що у слідства немає прямих доказів проти їх підзахисних

Адвокати підозрюваних в нападі на автобус з активістами ОПЗЖ поблизу Люботину в Харківській області оскаржили арешт. Про це передає "Суспільне".

Відзначається, що один із захисників підозрюваних Євген Самойлов 3 вересня направив апеляції по семи з 16 підозрюваних, інтереси яких представляє.

За словами Самойлова, протягом дня апеляційні скарги подадуть і по іншим підозрюваним. Захист просить суд звільнити підозрюваних з-під варти, аргументуючи в тому числі тим, що підозрювані не були затримані на місці злочину. Самойлов стверджує, що немає доказів, що на їхніх тілах або одязі були сліди злочину, а свідки їх не ідентифікували.

Нагадаємо, 27 серпня на Люботинської трасі група невідомих на "Міцубісі" загородили рух мікроавтобусу "Мерседес", в якому були представники ГО "За життя". Транспортний засіб зупинився. З автомобіля вийшло кілька людей і з травматичної зброї відкрило вогонь по мікроавтобусу, після чого зловмисники поїхали.

29 і 30 серпня в районному суді Харкова підозрюваним обрали запобіжний захід у вигляді 60 діб перебування під вартою без права внесення застави.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися