Під Харковом сталася чергова лісова пожежа (фото)

У Нововодолазькому районі горить хвоя

У селі павловка Нововодолазького району Харківської області виникла пожежа хвойного лісу ДП "Агроліс". Про це розповіли в ГУ ДСНС в Харківській області.

Повідомлення про пожежу надійшло рятувальникам 3 вересня в 14.20.

"Для ліквідації пожежі залученій: техніка та працівники лісгоспу, а також 4 одиниці техніки Нововодолазького райвідділу ДСНС і 3 одиниці техніки Навчального центру оперативно-рятувальної служби цивільного захисту ДСНС України. Горить хвойна підстилка на площі близько 8 га. О 17:30 3 вересня пожежа була локалізована. Зараз йде його ліквідація ", - розповіли рятувальники.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, в Харківській області в результаті пожежі на території Дворічанського лісництва вогонь знищив 22 будинки. Рятувальники розповіли, що попри те, що люди з довколишніх до пожежі населених пунктів відмовлялися евакуюватися, довелося відселити 33 людини. Також через отруєння димом в лікарню звернувся один чоловік.
"2 вересня в 12 ч. 54 хв. Поблизу с. Вороб'ївка Дворічанського району виникла пожежа в лісовому масиві. Близько 15 год. Через сильний поривчастий вітер (до 15 м / с) змінних напрямків пожежа набула подальшого розповсюдження в напрямку населених пунктів Гороб'ївка і Гряниківка . в результаті пожежі знищено 22 житлових будинки, відселені 33 людини та через отруєння продуктами горіння за медичною допомогою звернулася 1 людина ", - сказано в ранковому зведенні рятувальників.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися