У селищі Харківської області посилюють карантин

Через сильний приросту хворих на коронавірус в населеному пункті Харківщини вводиться "червона" зона

У Великому Бурлуці Харківської області з понеділка, 7 вересня, вводять "червону" зону. Про це заявив глава Великобурлуцької РДА Василь Сорокін, пише Kharkiv Today

У Великобурлуцькому районі з початку карантину коронавірус виявили у 93 осіб на 21 тисячу жителів. Відстань від Великого Бурлука до Харкова становить трохи понад 100 кілометрів.

Спалах COVIND-19 пов'язують з тим, що майбутні студенти та їх батьки їздили до Харкова подавати документи та привезли звідти вірус.

"Це селище Великий Бурлук, села Плоске та Манцівка. Спалах пішла після того, як батьки повезли своїх дітей на вступ до вищих навчальних закладів. Через тиждень люди вже звідти повернулися і почали хворіти та батьки, і діти, а далі пішло внутрішнє поширення. Серед хворих найбільше батьків абітурієнтів. у нас у Вовчанської ЦРЛ знаходяться чотири людини, в дитячій інфекційній 11-місячна дитина з мамою. це вже два тижні, тоді почалося зростання захворювання, ми намагалися стримувати це, вводили обмеження. Я неодноразово звертався до населення, але люди далі їздили в місто, далі відвозили документи ті, хто вже вступив і завозили-завозили ", розповів Василь Сорокін.

Люди почали хворіти два тижні тому. Вік хворих різний, є як школярі, так і пенсіонери.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Харківській області відзначається 10312 випадків. Станом на вчора було 9941 заражених коронавірусом. Всього за час епідемії 220 осіб померло, 3273 людини одужали. За добу померло 2 людини.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися