У Харкові кинули гранату у двір житлового будинку (фото)

Поліція встановлює особу невідомого, який влаштував вибух на Холодній Горі

Сьогодні, близько 4 ранку, 5 вересня в поліцію повідомили про те, що невідомий кинув вибуховий пристрій у двір приватного будинку по вулиці Дмитра Вишневецького. Про це розповіли у відділі комунікації ГУ НП в Харківській області.

На місце події прибули керівництво, слідчо-оперативна група Холодногірського відділу поліції та співробітники вибухотехнічного управління обласного главку поліції.

В ході огляду фахівці попередньо встановили, що вибухнула ручна граната Ф-1.

В результаті вибуху пошкодження отримали дві машини, які були на території домоволодіння, стіна будинку і паркан.

"Інформація зареєстрована в Єдиному обліку заяв і повідомлень Холодногірського відділу поліції. Вирішується питання про кваліфікацію події за Кримінальним кодексом України. Поліцією вживаються заходи щодо встановлення всіх обставин події та причетних до неї осіб ", - сказано в повідомленні.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, 3 вересня, рано вранці на найбільшому ринку в Харкові "Барабашово" стався вибух. У поліції додали, що інцидент трапився близько 4:40 на території, де розташовані точки авторинку на проспекті Ювілейний.
"В результаті події постраждалих немає ... Встановлено, що в результаті вибуху пошкоджено трактор для вивезення сміття", - додали в поліції.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися