У Харкові охоронці парку жорстоко побили відпочивальників

Правопорушники нанесли тілесні ушкодження потерпілим 18 і 20 років

У Харкові в саду Шевченко побили хлопця та дівчину. Про те, що сталося в соцмережах написала сестра постраждалої Анастасія Бриль-Юзупкіна.

"Мою молодшу сестру і її хлопця побили. Сталося це в туалеті парку Шевченка, ввечері, на очах у безлічі людей. Била охорона парку, четверо амбалів і двоє молодих людей в чорних футболках з написом "Харків'янін", - повідомила жінка.

Анастасія написала, що молодша сестра і її хлопець студенти Політеху. Вони відпочивали в Саду Шевченка. Дівчині стало погано і її почало нудити. Студенти забігли в жіночий туалет, але там була черга, тоді вони пішли в чоловічий.

"Побачивши парочку, яка зачинилась в кабінці, прибиральниця викликала охорону. У їх двері почали стукати, Сергій відповів, що його дівчині погано і вони скоро вийдуть. У кабінку, через перегородку перехилився хлопець у чорній кепці і матами почав кричати щоб вони виходили. До слова, ні охоронці, ні очевидці згодом у поясненнях не викривали хлопця і дівчину в непристойній поведінці, у чомусь незаконному або компрометуючому", - пояснила сестра постраждалої.

У "главку" інформацію про інцидент підтвердили , зазначивши, що постраждалі звернулися до Шевченківського відділ поліції 4 вересня о 23:36. Повідомляється, що правопорушники завдали тілесних ушкоджень потерпілим 18 і 20 років і зникли.

Бриль-Юзупкіна зазначила, що у хлопця було розбите обличчя і вибиті зуби, у дівчини синці на обличчі і животі. Навіть після прибуття співробітників поліції охоронці парку вели себе агресивно і зухвало.

За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Згідно санкції статті, максимальне покарання передбачає до одного року виправних робіт.

Читайте також: У Харкові чоловік встромив ножа в груди свого брата. Поліція розшукує підозрюваного.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися