Жителів Харківської області, які залишилися без будинків через лісову пожежу, намагалися обдурити

Постраждалим від пожеж в Харківській області продовжують збирати допомогу

У Харківській області шахраї намагалися обдурити жителів Гороб'ївки, що залишилися без будинків через лісову пожежу в Дворічанському районі. Про це в ефірі програми "Суспільного" розповіла голова організації "Свідоме волонтерство "Мілада" Міла Ніколаєнко.

"Одній з жінок зателефонували невідомі і під приводом що збирають інформацію про постраждалих отримали дані банківського рахунку жінки. На щастя, картку вдалося вчасно заблокувати. Були також випадки, коли в палатку, де зберігається їжа, заходили люди, брали продуктові набори і йшли. А потім мені місцеві кажуть: "Це взагалі не з нашого села люди", - розповіла Ніколаєнко.

За словами волонтерки, у багатьох людей спостерігалися шокові стани. Волонтери запросили до Гороб'ївки фахівців з Асоціації психологів, вони почнуть працювати з постраждалими з 7 вересня.

Нагадаємо, 2 вересня в селищі Гороб'ївка Дворічанського району Харківської області сталася масштабна лісова пожежа. У результаті події повністю згоріло село. Постраждалим від пожеж в Харківській області продовжують збирати допомогу. За словами волонтера, зараз людям вже не потрібен одяг та взуття, але дуже потрібні медикаменти.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися