У ВАКС обрали запобіжний захід екс-судді господарського суду Харківської області

На підозрювану наклали також процесуальні обов'язки

Колишній судді Господарського суду Харківської області обрали запобіжний захід. Про це повідомили в прес-службі Вищого антикорупційного суду України.

За даними відомства 3 вересня слідчий суддя Вищого антикорупційного суду частково задовольнив клопотання прокурора САП і застосував до колишньої судді господарського суду Харківської області запобіжний захід у вигляді застави в розмірі 168 тис 600 грн. Її підозрюють у скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України - одержання хабара.

На підозрювану поклали також процесуальні обов'язки: прибувати до детективів НАБУ, прокурорам САП, слідчого судді, суду на першу вимогу; не вїджати з Харкова без дозволу детективів НАБУ, прокурорів САП і суду; повідомляти детективу НАБУ, прокурору САП про зміну свого місця проживання та роботи; здати на зберігання в Державну міграційну службу України всі свої паспорти для виїзду за кордон і всі інші документи, що дають право на виїзд з України; утримуватися від спілкування зі свідком у даному кримінальному провадженні. Термін дії обов'язків - до 25 вересня.

Читайте також: У Харківській області поліцейський, чиновник і бізнесмен заволоділи ділянкою Міноборони.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися