Місцеві вибори в Харкові: з гонки на пост мера вибув один з кандидатів

Проукраїнський кандидат, який хотів балотуватися на пост Харківського міського голови, заявив про проблеми зі здоров'ям

Кандидат в мери Харкова від ВО "Свобода" Андрій Коломійцев не братиме участь в місцевих виборах 2020 року. Про це 8 вересня написала пресслужба політичної сили.

Причиною вибування з передвиборчих перегонів Коломійцев назвав стан здоров'я.

"Причина криється в медичній площині. На жаль, не всі обставини можна передбачити та виникають абсолютно несподівані події. Так сталося, що мої політичні амбіції та щире бажання втілити в життя вже готову програму увійшли в конфлікт з необхідністю щільно займатися власним організмом. Це не дасть можливості займатися політичною діяльністю зі стовідсотковою віддачею. Рішення відмовитися від балотування далося мені дуже важко, але порядність щодо партії та колективу понад усе ", - сказано в повідомленні Коломійцева.

У ВО "Свобода" кажуть, що ім'я нового кандидата на пост мера Харкова оголосять найближчим часом.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Харкові відбулася презентація Стратегії розвитку області, після чого президент Володимир Зеленський представив свою команду, яка піде на місцеві вибори.
Нагадаємо, від команди "Слуга народу" на посаду мера Харкова претендує чинний губернатор ХОДА Олексій Кучер.
Примітно, що в той час, як виступають політики, бізнесмени та чиновники, під Харковом вогнеборці продовжують ліквідовувати два масштабні пожежі. Так, у Дворічанському районі вогонь знищив 8 житлових будинків. Також на території 13 кварталу Чугуївського лісництва ДП "Новомосковський лісгосп" вогонь знищив 10 гектарів. Поліцією проводиться евакуація громадян.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися