Харківський суд обрав запобіжний захід наркоторговцю

23-річний чоловік активно співпрацював з інтернет-магазинами з продажу наркотичних засобів

Харківський суд обрав торговцю наркотиками запобіжний захід. Про це повідомили в прес-службі прокуратури.

Відзначається, що Ленінський районний суд Харкова обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з правом внесення застави чоловікові, який підозрюється в незаконному зберіганні особливо небезпечних наркотичних засобів і особливо небезпечних психотропних речовин з метою збуту.

Правоохоронці встановили, що 23-річний чоловік активно співпрацював з інтернет-магазинами з продажу наркотичних засобів. Чоловік придбав в онлайн-магазині особливо небезпечний наркотичний засіб "канабіс", психотропну речовину "амфетамін", МДМА, таблетки "Екстазі" психостимулюючої дії в кількості 50 штук для подальшого поширення. Домовившись з покупцями-наркоспоживачами, фігурант розфасував зазначені наркотичні засоби і психотропні речовини і розмістив їх в тайниках на території Харкова.

3 вересня чоловікові повідомили про підозру у вчиненні кримінального злочину. При огляді за адресою місця проживання підозрюваного виявлено та вилучено наркотичний засіб "канабіс" і особливо небезпечну психотропну речовину "PVP", електронні ваги, електроізоляційну стрічку, близько 500 полімерних пакетів для фасування.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

Читайте також: У Харкові працівник колонії отримає термін за продаж наркотиків ув'язненим.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися