У Харкові на Олексіївці закриють проїжджу частину

Обмеження пов'язані з ремонтом асфальтобетонного покриття проїжджої частини

У Харкові забороняється рух транспорту по вул. 23 Серпня. Про це повідомили в прес-службі Харківської міської ради, посилаючись на Департамент інфраструктури.

За інформацією відомства, на ділянці від вул. Клочківської до вул. Шекспіра буде обмежений проїзд з 9:00 до 18:00 9 вересня.

Як повідомили в Департаменті інфраструктури, це пов'язано з ремонтом асфальтобетонного покриття проїжджої частини. Раніше планувалося, що роботи будуть закінчені 8 вересня.

Пропуск транспорту організований по вільній від виконання робіт смузі руху. Також з 10:00 до 18:00 9 вересня триватиме заборонено рух тролейбусів по вул. 23 Серпня, від пр. Науки до розворотного кола "вул. Клочківська". У зв'язку з цим, тролейбус №12 курсує так:

- розворотне коло "вул. Рудика"- вул. Лісопарківська - вул. Чкалова - Білгородське шосе - вул. Дерев'янко - вул. Ахсарова - пр. Людвіга Свободи - пр. Перемоги - розворотне коло "пр. Перемоги".

Раніше "Коментарі" повідомляли, що на пр. Московському, в районі Набережної, трамваї і тролейбуси не ходитимуть до кінця року. Обмеження пов'язані також з реконструкцією Московського проспекту.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися