У Харкові затримали двох власників борделя (фото)

Харківським сутенерам загрожує до семи років в'язниці

У Харкові минулого року двоє громадян містили будинок терпіння і займалися сутенерством, залучаючи жінок для заняття проституцією. Про це повідомляє відділ комунікації ГУ НП в Харківській області.

Слідчі відділу з розслідування особливо важливих справ та злочинів, скоєних організованими групами, злочинними організаціями слідчого управління спільно з УБЗПТЛ в Харківській області під процесуальним керівництвом прокуратури Харківської області розкрили бордель.

Вчора, 9 вересня, фігурантам повідомили про підозру у вчиненні кримінальних злочинів, передбачених ч. 2 ст. 302 (створення або утримання місць розпусти і звідництво) та ч. 2 ст. 303 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає до 7 років позбавлення волі. Вирішується питання про обрання зловмисникам запобіжного заходу.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, на харківському автовокзалі правоохоронці затримали 33-річну жінку, яку підозрюють у вербуванні дівчат для сексуальної експлуатації. За даними поліції, 33-річна харків'янка організувала в Харкові пошук, підбір і вербування молодих жінок для виряджання їх в Республіку Мальта з метою сексуальної експлуатації. Дівчат жінка шукала в соціальних мережах, виходила з ними на контакт і пропонувала роботу за кордоном з високою оплатою. Майже всі жертви мали фінансові проблеми, тому відразу погоджувалися на пропозицію.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися