На ХТЗ відремонтують дороги

Також до жовтня-листопада цього року будуть відремонтовані під'їзди

В Індустріальному районі Харкова відремонтують кілька будинків і внутрішньоквартальних доріг. Про це йдеться на офіційному сайті Харківської міської ради.

Згідно з повідомленням, до жовтня-листопада цього року будуть відремонтовані під'їзди в будинках по пр. Московському, 298, пр. Олександрівському, 55, бул. Грицевця, 4, ін. Архітектора Альошина, 39, пер. Академіка Підгорного, 6, вул. Ростовській, 7, вул. Старицького, 9 та ін.

"Ремонт внутрішньоквартальних доріг у поточному або наступному році заплановано по пр. Московському, 308-312, бул. Грицевця, 4, 14-а, вул. Бекетова, 11-13, Салтівському шосе, 106, вул. Електровозній, 19 та ін", - відзначили в міськраді.

Раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв, що депутат Харківської обласної ради з фракції "Самопоміч" Тетяна Бідняк створила ДТП в центрі міста. Зазначимо, Тетяна Бідняк з 2015 року є депутатом Харківської обласної ради. Також вона відома як волонтер. Близько трьох місяців тому її виключили з об'єднання "Help army" з формулюванням "за втрату довіри".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися