Харківські поліцейські розшукують свідків ДТП неподалік від центру (фото)

В результаті дорожнього інциденту постраждав велосипедист

У Харкові слідче управління Нацполіціі розшукує свідків дорожньо-транспортної пригоди на перехресті вулиць Клочківській і Вавилова. Про це повідомляє відділ комунікації ГУ НП в Харківській області.

У поліції розповіли, що зіткнулися машини марки "Renault Symbol" і "Ауді А6". Після автомобіль "Ауді А6" зіткнувся з велосипедом марки "Fort". У велосипедиста травми.

Зараз слідче управління ГУНП в Харківській області розпочало досудове розслідування в кримінальному провадженні, яке відкрили по ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

"Свідків та очевидців даної дорожньо-транспортної пригоди просимо  звернутися до відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління ГУНП в  Харківській області, розташованого за адресою:  м. Харків, вул. Маяковського, 22, кабінет № 6 до майора поліції Шапірка Романа Геннадійовича або за телефоном:  093-87-57-388", - звернулися до громадян в поліції.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, на Харківщині сталася аварія за участю вантажного і легкового автомобілів . Відзначається, що в Пісочині на вулиці Полтавський шлях, 149 увечері 5 вересня близько 21:30 сталося ДТП за участю вантажівки Renault і автомобіля ВАЗ. В результаті дорожньо-транспортної пригоди в лікарні були доставлені водій транспортного засобу "ВАЗ" та троє його пасажирок, в тому числі 6-річна дівчинка.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися