У Харкові сталася ДТП зі смертельними наслідками (фото)

У Шевченківському районі мотоцикл врізався в машину

У Харкові, в Шевченківському районі на вулиці Батумський сталася дорожньо-транспортна пригода в результаті якої загинув 39-річний чоловік. Про це повідомили у відділі комунікацій ГУ НП в Харківській області.

У поліції розповіли, що ДТП сталося близько 21:30 10 вересня.

За попередніми даними, водій автомобіля "Hyundai" повертав ліворуч і не надав перевагу в русі мотоциклу "Kawasaki", який їхав по зустрічній. В результаті транспортні засоби зіткнулися. 39-річного мотоцикліста в важкому стані доставили в лікарню, де він помер на наступний ранок.

"Слідчими відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами)  Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді тюремного ув’язнення на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого ", - повідомили в поліції.

Всі обставини ДТП з'ясовуються.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Харкові слідче управління Нацполіціі розшукує свідків дорожньо-транспортної пригоди на перехресті вулиць Клочківській і Вавилова. У поліції розповіли, що зіткнулися машини марки "Renault Symbol" і "Ауді А6". Після автомобіль "Ауді А6" зіткнувся з велосипедом марки "Fort". У велосипедиста травми.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися