У Харківській області на водосховищі виявили заборонені мережі

Браконьєрам вдалося сховатися від рибного патруля

У Харківській області на Червонооскільському водосховищі за один день рибний патруль вилучив 7 одиниць заборонених знарядь лову риби. Про це повідомляє Державне рибного господарства у себе на сторінці.

У відомстві розповіли, що за минулу добу, 10 вересня, інспектори знайшли та зафіксували два випадки знаходження заборонених знарядь лову у водоймах, власників яких встановити не вдалося.

Так, на Червонооскільському водосховищі в районі с. Солоне, що в Борівському районі, були знайдені й вилучені заборонені знаряддя лову - дві волосіні сітки, в яких була риба в такій кількості: плоскирка - 3 кг і лящ - 5 кг.

Пізніше, в тому ж водоймі, але біля c. Кругляківка, що в Куп'янському районі, інспектори знайшли та вилучили заборонені знаряддя лову, а саме п'ять Лєскова мереж, в яких знаходилася риба в такій кількості: судак - 6 кг, лящ - 5 кг, Плоскирка - 4 кг і плотва - 2 кг.

В обох випадках склали акти про виявлення та вилучення майна, власника якого встановити не вдалося. Заборонені знаряддя лову та незаконно добуті водні біоресурси вилучено.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, на ставку біля с. Бірки Нововодолазького району надійшло 6 вересня. На місце події оперативно прибули рибоохоронні патрульні. Рейдова група виявила порушників, які ловили рибу забороненими знаряддями лову - трьома Лєскова сітками.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися