Жителі згорілого селища в Харківській області отримали нові паспорти

Міграційна служба допомогла потерпілим після пожежі отримати документи швидко

В п'ятницю. 11 вересня, жителі згорілого села Гороб'ївка Харківської області отримали паспорти нового зразка. Про це повідомляє ГУ НП в Харківській області.

Поліцаї розповіли, що з першою сім'єю, якій відновили паспорти, зустрілися в.о. начальника Куп'янського відділу поліції Олександр Кривошей, начальник Дворічанського відділення поліції Роман Симонян головний спеціаліст ГУ Держміграційної служби в Харківській області Гага Кікнадзе.

"Міграційна служба відразу приєдналася до спільної роботи з органами поліції по відновленню втрачених жителями села Вороб'ївка документів. Зазвичай ця процедура займає близько двох тижнів. Але ми зробили все можливе, щоб завершити її в найкоротші терміни", - зазначив Гага Кікнадзе.

Постраждалі подякували правоохоронцям за допомогу та оперативне відновлення паспортів.

"Ми дякуємо всім поліціянтам, які відразу стали на наш захист: патрулювали територію, гасили полум'я, рятували людей і їхнє майно, охороняли будинки від розкрадань. Особливо приємно, що правоохоронці дуже швидко відновили наші паспорти, адже це вкрай важливо для подальшого оформлення необхідних документів для отримання соціальних виплат та грошової допомоги від органів влади ", - розповіли мешканці Гороб'ївка.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, в Харківській області в результаті пожежі на території Дворічанського лісництва вогонь знищив 22 будинки. Рятувальники розповіли, що попри те, що люди з довколишніх до пожежі населених пунктів відмовлялися евакуюватися, довелося відселити 33 людини. Також через отруєння димом в лікарню звернувся один чоловік.
"2 вересня в 12 ч. 54 хв. Поблизу с. Вороб'ївка Дворічанського району виникла пожежа в лісовому масиві. Близько 15 год. Через сильний поривчастий вітер (до 15 м / с) змінних напрямків пожежа набула подальшого розповсюдження в напрямку населених пунктів Гороб'ївка і Гряниківка . в результаті пожежі знищено 22 житлових будинки, відселені 33 людини та через отруєння продуктами горіння за медичною допомогою звернулася 1 людина ", - сказано в ранковому зведенні рятувальників.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися