У Харкові суд присудив водієві маршрутки штраф в 17 тисяч гривень

Харків'янина визнали винним в порушенні карантинних норм в громадському транспорті

Харківський суд визнав водія маршрутки №24 винним у недотриманні карантинних норм та зобов'язав його виплатити 17 тисяч гривень штрафу. Про це йдеться в постанові, опублікованій в Реєстрі судових рішень.

Відомо, що вдень 1 липня водій маршрутки №24 віз пасажирів від станції метро "Індустріальна" до станції метро "Барабашово". У салоні перебувало 29 пасажирів, з них десять стояли та 19 сиділи за кількістю місць в маршрутці.

Патрульні завели на водія адміністративний протокол за порушення карантину по ст. 44-3 КУпАП. 12 серпня суд визнав його винним і наклав 17 тисяч гривень штрафу. Водій на судове засідання не прийшов.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Харкові зупинилися тролейбуси та влаштували страйк. Про це повідомляють очевидці в Telegram-канали про місто.
"На водіїв виписують штрафи в 17 тис. Грн за порушення карантинних норм. Тому вони відмовляються везти понад 20 пасажирів, а ті не хочуть виходити з тролейбуса. У підсумку, останні стали на Гагаріна і відмовляються їхати далі ", - пишуть в Telegram-каналах



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися