З’явилося відео нічної стрілянини під Харковом

Прокуратура опублікувала відео, на якому видно, як патрульний стріляв у машину під Харковом

Прокуратура Харківської області оприлюднила відео нічної стрілянини патрульного під Харковом. Відео з’явилося на Youtube-каналі відомства, передають "Коментарі. Харків".

Йдеться про надзвичайну подію, яка сталася вночі, 13 лютого, у Хролях Харківського району. Патрульний, щоб зупинити машину, три рази вистрелив у автомобіль та поранив пасажира.

У патрульній поліції Харківщини повідомляли, що екіпаж переслідував автомобіль Subaru, водій якої порушив правила дорожнього руху та не реагував на вимогу копів зупинитися. Поліцейські заблокували рух автомобілю. Патрульний намагався наблизитися до машини, але водій раптово розпочав рух, створюючи загрозу для життя копа. Патрульний, щоб зупинити машину, тричі вистрілив, однак автівка зникла. Пізніше з’ясувалося, що водій автомобіля доставив у лікарню пасажира з вогнепальним пораненням.

На оприлюдненому відеозаписі з реєстратора автомобіля поліції видно, як Subaru проїжджає поряд з патрульним, потім чути звук пострілів. Через погану видимість неможливо сказати чи дійсно машина скоїла наїзд на правоохоронця.

Нагадаємо, раніше "Коментарі. Харків" писали, що прокуратура та ДБР відкрили кримінальне провадження за фактом перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу (ч. 2 ст. 365 КК України).

Також "Коментарі. Харків" повідомляли, що у поліції розпочали розслідування за фактом погрози або насильства щодо працівника правоохоронного органу (ч. 2 ст. 345 КК України) та проводять перевірку за фактом застосування зброї поліцейським.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися