У Харкові чоловік, який намагався зґвалтувати глухоніму дівчину-підлітка, сів у в'язницю

Рецидивіст скоїв кілька злочинів і отримав термін з конфіскацією

У Харкові суд оголосив вирок чоловіку, який скоїв напад на жінку і неповнолітню глухоніму дівчину. Про це сказано у вироку Ленінського районного суду Харкова.

Відомо, що раніше багато разів судимий харків'янин вдень 13 вересня 2016 в лісосмузі поблизу Олексіївського житлового масиву напав на жінку і намагався пограбувати. Він схопив жертву за плече, вдарив три рази в область голови, зірвав сумку, в якій були мобільний телефон і гроші. Скориставшись тим, що нападник відірвався на майно потерпіла втекла. В результаті нападу жінка отримала тілесні ушкодження середнього ступеня тяжкості.

Крім того, увечері 4 жовтня 2016, перебуваючи в лісосмузі між Обласним дитячим туберкульозним клінічним санаторієм і Олексіївським житловим масивом, людина з метою задоволення статевої пристрасті напав на глухоніму дівчину-підлітка. Він побив жертву, за волосся потягнув в ліс, після чого повалив на землю і почав душити. У цей момент з кишені злодія випав ніж, дівчина схопила його і почала ним розмахувати. Чоловік вирвав ніж і завдав ним кілька ударів жертві. Неповнолітній вдалося вирватися і втекти, після чого їй надали необхідну медичну допомогу, що врятувало дівчині життя.

Суд встановив, що нападник на обліку у нарколога і психіатра не знаходиться, безробітний, раніше неодноразово судимий, звільнився з в'язниці 24 лютого 2016.

Суд визнав чоловіка винним у скоєнні злочинів за ч. 2 ст. 187; ч. 3 ст. 15 ч. 3 ст. 152; ч. 3 ст. 15, ч. 1 ст. 115 КК України і призначив йому покарання у вигляді восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Богодухівському районі Харківської області зґвалтували дівчину. За даними "главку", пізно вночі потерпіла поверталася додому від подруги, коли на неї напав невідомий чоловік і зґвалтував. В ході оперативно-розшукових заходів за скоєння злочину поліція затримала 32-річного чоловіка.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися