Поліція затримала двох жителів Харківщини, які поглумилися над могилами (фото)

Зловмисники хотіли здати огорожі на металолом

У Харківській області поліція затримала двох вандалів 33 і 35 років, які викрали на кладовищі огорожі з чотирьох могил. Про це повідомляє відділ комунікації ГУ НП в Харківській області.

У поліції розповіли, що на початку 2020 року в Купянський відділ поліції надійшло повідомлення від 63-річної місцевої жительки. Жінка заявила про те, що на території кладовища невідомі викрали металеві огорожі з чотирьох могил родичів заявниці.

Слідчий відкрив кримінальне провадження за ч. 3 ст. 297 (наруга над могилою, іншим місцем поховання або над тілом померлого) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на термін від 4 до 7 років.

У скоєнні даного злочину співробітники поліції викрили двох чоловіків 33 і 35 років. 14 вересня їх сповістили про підозру у вчиненні вищевказаного злочину. Досудове розслідування триває.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, на Харківщині в Ізюмі продовжують реконструкцію центрального міського парку. Так, 24 серпня, відбулося офіційне відкриття фонтану на центральній алеї парку, біля якого розташована незвичайна лава для закоханих. Буквально через день невідомі зіпсували нову лаву. Вандали відірвали та погнули коване серце, яке прикрашало лавочку.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися